Kinderfysiotherapie online

Foto Foto Foto

Kinderfysiotherapie online

Wil je een afspraak met de kinderfysiotherapeut maar woon je te ver weg van de praktijk? Of heb je niet de mogelijkheid om naar de praktijk te komen? We helpen je met kinderfysiotherapie online.

 

Hoe werkt kinderfysiotherapie online?

Met behulp van een beveiligde videoverbinding hebben we contact. Zowel de intake als de behandelingen erna kunnen we op deze manier uitvoeren. We laten de oefeningen zien, geven uitleg en bekijken de vorderingen van je kind. Wanneer het nodig is dan maken we een oefenprogramma op maat die je online op elk gewenst moment kunt bekijken.

 

Een afspraak maken voor kinderfysiotherapie online?

Wil je gebruik maken van kinderfysiotherapie online? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak en je ontvangt vlak voor de afspraak een digitale uitnodiging van de kinderfysiotherapeut waar je de afspraak mee hebt.

 

Buiten de reguliere behandelingen kun je ook bij Kinderfysiotherapie TRIAS ook terecht voor online babymassage.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met jou en je kind, zodat we van je kunnen horen wat de klachten zijn en we je kind kunnen onderzoeken. Daarna maken we samen een behandelplan en stemmen we met je af wat we van elkaar kunnen verwachten.


"Gedurende de corona-periode was kinderfysiotherapie online de perfecte manier om de behandelingen voort te zetten. Zo kon ons kind toch de benodigde hulp krijgen."

Wil je meer weten?

Maak direct een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.