Regine Valentijn

Regine Valentijn: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de grove motoriek en fijne motoriek, problemen in de prikkelverwering en orthopedische klachten. Ook zie ik veel kinderen voor reflex integratie therapie.

 

Regine Valentijn helpt je graag

Regine: Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk omdat het nooit saai is! Elk kind is anders en elk kind heeft zijn eigen manier van leren om tot bewegen te komen. Ik vind het bijzonder om hier een bijdrage aan te leveren en een uitdaging om uit te zoeken wat het kind nodig heeft om stappen te kunnen maken in zijn ontwikkeling.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het bewegen. Ik vind het leuk om hard te lopen, te dansen en te wandelen. Daarnaast onderneem ik graag activiteiten met familie en vrienden.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Regine heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, reflex integratie therapie, prikkelverwerking en het werken op scholen en medisch kinderdagverblijven. 

 

Heb je een vraag aan Regine? Mail haar gerust.

 

Regine haar BIG-registratienummer is: 19908669404

 Maak een afspraak met Regine Valentijn
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlValentijn, R.B.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering