Werken bij TRIAS Kids

Foto Foto Foto

Niet elk kind krijgt een gelijke start in het leven. Al van baby af aan kunnen er zich problemen voordoen bij de motorische ontwikkeling. Bij TRIAS Kids helpen we niet alleen bij het behandelen van deze klachten, maar gaan we nog een stap verder.  

  

Met ruim 9 jaar ervaring in kinderfysiotherapie en sportherstel hebben we een eigen benadering gecreëerd: een topsportbenadering. Wij geloven dat behandelen verder moet gaan dan genezen, en dat niet alleen topsporters, maar iedereen baat heeft van zo’n benadering.  

  

Dit houdt in dat wij ons samen met ouders 100% inzetten om kinderen 100% kind te laten zijn. We helpen hen niet alleen om mee te komen op school of sportles, maar ook om er daadwerkelijk van te genieten. Samen zetten we met de juiste behandeling in. Ieder kind in z’n kracht!  

  

TRIAS Kids bestaat uit een team van enthousiaste en gezellige kinderfysiotherapeuten en kinderoefentherapeuten. We zijn gespecialiseerd in reflex integratie therapie, prikkelverwerking en TOP. We zetten onze kennis en ervaring niet alleen in op onze eigen locaties, maar ook op scholen en bij sportverenigingen. We werken samen met onder andere osteopaten en logopedisten.  

Uiteraard werken we ook nauw samen met TRIAS Fysio en, als het nodig is, maken we gebruik van hun expertise en onderzoeksmethoden zoals echografie. 

 

TRIAS heeft een front- en backoffice en faciliteert daarmee het reilen en zeilen rondom jouw werkzaamheden als kinderfysiotherapeut. 

 

Spreekt dit je aan? Kom dan ons team versterken! Op dit moment hebben we de volgende vacatures: 

 

Voor onze locatie Dorpsstraat in Noordwijkerhout zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut. Lees hier meer over deze vacature.  

 

Voor onze locatie Vitalis in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut. Lees hier meer over deze vacature.  

 

Voor onze locatie Middellandstraat in Rotterdam zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut. Lees hier meer over deze vacature.   

 

Voor onze locatie Pastoriepad in Wassenaar zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut of kinderoefentherapeut. Lees hier meer over deze vacature. 

 

Dit zijn typerende kenmerken van TRIAS Kids die je mag verwachten als je binnen onze organisatie werkt:

  • Een organisatie die innovatief, dynamisch en vitaal is.
  • Samenwerking met een multidisciplinair team van allerhande professionals van TRIAS o.a. fysiotherapeuten, sportartsen en orthopeden.
  • Samenwerking met onder andere scholen en consultatiebureaus.
  • De mogelijkheid om te ontwikkelen, innoveren, implementeren en ondernemen.
  • Collega’s die innovatief en sterk analytisch zijn en die blijven leren en exploreren, maar die bovenal gezellig zijn.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons personeelshandboek.

 

Dit zijn typerende kenmerken die TRIAS Kids van haar medewerkers verwacht:

  • Je bent een kanjer van een kinderfysiotherapeut en gaat voor echte kwaliteit.
  • Je zet het kind op de eerste plaats en behandelt vanuit je hart.
  • Je bent een teamspeler die uitdagingen aanpakt.
  • Je streeft naar optimale samenwerking met de andere disciplines.

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.