Onze visie

Foto Foto Foto

Rust. Speel. Sport. Groei. Sport. Speel. Rust. En door…  

Het lijf van je kind is ervoor gebouwd  

Maar moet veel incasseren  

Een ongeluk  

Overbelasting 

Of stomme pech  

Alles kan leiden tot ongemak,  

vertraagde ontwikkeling, verzuim of erger 

 

Wij geloven dat herstel altijd  

verder moet gaan dan genezen 

Dat voorkomen beter is  

En dat elk kind 

daar beter van wordt  

 

Alle functies, groot en klein, in het lichaam zijn op elkaar afgestemd. Het is een goed geoliede machine. Een kind is in ontwikkeling. Als er tijdens die ontwikkeling iets gebeurt kan de machine opeens minder efficiënt werken. Dat kan door een moeizame bevalling of een pijnlijke enkel, een voorkeurshouding of een verminderde ontwikkeling van de motoriek, druk gedrag of hooggevoeligheid 

  

Bij TRIAS Kids brengen we alle relevante functies in kaart en daarmee kijken we verder dan alleen het probleem. We willen namelijk dat de hele machine weer werkt en niet alleen een bepaald onderdeel. Als we het probleem én de oorzaak weten, dan maken we een, passend bij het kind, behandelplan op maat. Zo bereiken we samen de échte oplossing om de machine zo optimaal mogelijk te laten werken.  

  

We vinden het belangrijk om naast het oplossen ook de nodige aandacht te hebben voor de preventie van klachten. Dat is de reden dat we ook op scholen en sportverenigingen actief zijn en om workshops te geven op kinderdagverblijven, aan leerkrachten en sporttrainers. Daarnaast hebben we een speciaal preventief ontwikkelingsprogramma voor te vroeg geboren kinderen.  

  

In onze ogen is het belangrijk om naast excellente ook specialistische zorg aan je kind te geven. Daarom is TRIAS Kids onder andere gespecialiseerd in het oplossen van problemen in de motorische ontwikkeling, pijnklachten, sportklachten, problemen in de prikkelverwerking en reflex integratie therapie.  

 

TRIAS Kids wil je kind zo goed en zo snel mogelijk helpen. Daarom hebben we korte lijnen en zijn we goed bereikbaar. Je kunt ons telefonisch, via whatsapp, de mail of via de website makkelijk benaderen en je krijgt spoedig een reactie. Behandeling thuis of met een videoconsult is mogelijk. Kijk hier hoe je ons kunt bereiken en hier hoe we jou en je kind helpen. 

 

“Wij gaan je kind versterken 

Herstellen voorbij herstel  

Weerbaar maken 

voor wat je kind nog te wachten staat 

Samen binden we die strijd aan  

Leggen de lat hoger  

Jouw lat 

Onze lat 

 

Dát is onze benadering  

Op maat en alomvattend  

Van preventie tot analyse en herstel  

Gestaald door medische kennis  

Aangejaagd met nieuwe technologie 

Gedragen door compassie.”


"Ik wist niet dat we voor deze klachten terecht konden bij de kinderfysiotherapeut! Ze kijken echt naar het totaalplaatje, heel fijn!"

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.