Simone Timmers

Simone Timmers: “Ik ben oefentherapeut sinds 2017. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in kinderen. In 2022 heb ik de masteropleiding kinderfysiotherapie afgerond en ben nu kinderoefentherapeut. Ik ben specialist in kinderen met motorische problemen, zoals fijne motoriek en grove motoriek en baby’s met een voorkeurshouding. 

 

Simone Timmers helpt je graag 

Simone:Ik vind mijn werk als kinderoefentherapeut zo leuk omdat ik mijn creativiteit kwijt kan tijdens het werken met kinderen. Kinderen plezier geven in bewegen vind ik het leukste wat er is. Mijn doel is dat kinderen met een glimlach en veel geleerde tools naar huis gaan”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen in de duinen, koken met vrienden en kijk ik graag series. ”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Simone heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, grove en fijne motoriek, kinderoefentherapie, slaapoefentherapie, Fitkids en het werken op scholen. 

 

Heb je een vraag aan Simone? Mail haar gerust.

 

Kwaliteitsregister Paramedici (KP)nummer: 49102962793.Maak een afspraak met Simone Timmers
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTimmers, S.S.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering