Mireille le Rutte

Mireille le Rutte: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2004. Daarna heb ik me gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de grove en fijne motoriek en sportblessures of sportgerelateerde klachten bij kinderen.”

 

Mireille le Rutte helpt je graag

Mireille: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik er blij van word mensen te helpen om hun plezier in bewegen weer terug te vinden. Ik vind het leuk te zien dat kinderen na een behandelperiode een sprong vooruit hebben gemaakt in hun motoriek. Samenwerking hierin is erg belangrijk!”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het bewegen. Wielrennen in de duinen, wandelen op het strand. Verder reis ik graag en doe ik het liefst dingen met familie en vrienden."

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Mireille heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, sporters, reflex integratie therapie en het werken op scholen met speciaal onderwijs en op de Down polikliniek. 

 

Heb je een vraag aan Mireille? Mail haar gerust. 

 

Mireille haar BIG-registratienummer is: 69062896904.Maak een afspraak met Mireille le Rutte
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRutte, M.R.M. le is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering