Babymassage online

Foto Foto Foto

Babymassage online

Wil je, in deze bijzondere tijd, op een speciale manier contact maken met je baby? Op een liefdevolle manier je baby en de lichaamstaal van je baby beter leren kennen en begrijpen? We helpen je met onze nieuwe online babymassage consulten. Zo kun je jouw kind warmte en geborgenheid geven en dichtbij je voelen. En je kind kan vertrouwt raken met jouw geur, stem en handen.

 

Hoe werkt babymassage?

Babymassage is een praktische en eenvoudige massage waarmee je geborgenheid en ontspanning geeft aan je baby. Het stimuleert de zintuigen, bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind. Het werkt rustgevend als je baby darmkrampjes heeft, veel huilt, overgevoelig of onrustig is of als je baby zich overstrekt. Daarnaast is het ook ontspannend voor jou!

 

Babymassage online – lekker vanuit huis

Babymassage online is bestemd voor jou en je baby in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 8 maanden. Je leert de basistechnieken zodat je zelf kunt masseren en krijgt tips hoe je je baby het best kunt benaderen, oppakken en dragen, zodat je kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Via een beveiligde internetverbinding heb je een videoconsult met de kinderfysiotherapeut. Zij geeft je achtergrondinformatie over de massage en motorische ontwikkeling, legt je de massagetechnieken uit en stuurt indien nodig bij. Op deze manier kun je thuis met je baby genieten van de babymassage. De babymassage duurt ongeveer een half uur en wordt gegeven door een van de kinderfysiotherapeuten die gespecialiseerd is in babymassage.

 

NB: Bij kinderen ouder dan 8 maanden kan massage ook erg prettig zijn. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.