Linda Sluijs

Linda Sluijs: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2005 en ik werk inmiddels al meer dan 10 jaar als kinderfysiotherapeut. Ik heb veel nascholingen gevolgd binnen en buiten het vakgebied kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van te vroeg geboren baby's (o.a. door middel van het ToP programma), kinderen met problemen in de prikkelverwerking, kinderen met stressgerelateerde klachten en gedragsproblemen. Ook zie ik veel kinderen voor reflex integratie therapie. In 2015 heb ik samen met twee collega's TRIAS Kids opgericht en werk ik met veel plezier in deze mooie praktijk. 

 

Linda Sluijs helpt je kind graag

Linda: “Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk, omdat ik mag bijdragen aan de gezondheid en het geluk van het kind. Klachtenvrij bewegen, zonder stress, kunnen doen wat je écht wil. Daar doen we het voor. 

 

Het kind komt voor mij op de eerste plaats. Ik hecht veel waarde aan een veilige en ontspannen omgeving voor het kind om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen laten plaatsvinden. Als het kind het leuk vindt, is het in staat om echt te leren en verder te komen. Dat is wat ik tracht te bereiken, het kind te helpen om zélf verder te komen. Het kind weer in zijn kracht zetten. De kinderen vinden het vaak jammer als ze niet meer hoeven te komen. Geweldig toch?

Het samenwerken met de ouders, en indien nodig, ook school, sportverenging of andere professionals, vind ik belangrijk en maakt het werk nog leuker. Hoe beter de samenwerking, hoe sneller en beter het resultaat!”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, ik houd van reizen, borrelen met vrienden en ik ben vaak op het strand te vinden, weer of geen weer. Ik geniet volop van mijn drie kinderen Elief, Denzel en Kaj.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Linda heeft veel affiniteit met baby's, te vroeg geboren kinderen, huilbaby's, TOP, reflex integratie therapie, prikkelverwerking, (faal)angstige kinderen, sporters, SOLK, psychosomatische kinderfysiotherapie, hooggevoeligheid, hoog/meerbegaafdheid en behandelen aan huis. 

 

Heb je een vraag aan Linda? Mail, bel of whatsapp (06-46432602) haar gerust.

 

Linda haar BIG-registratienummer is: 29064176304.Maak een afspraak met Linda Sluijs
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSluijs, L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering