Mariska van der Prijt

Mariska van der Prijt: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2012. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd op verschillende vlakken zoals orthopedische klachten en dry needling bij volwassenen. Sinds september 2019 ben ik mij aan het specialiseren voor kinderfysiotherapeut. Ik ben bij kinderen specialist in het behandelen van fijne en grove motoriek en schrijfproblematiek.”

 

Mariska van der Prijt helpt je kind graag

Mariska: Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk, omdat het werken met kinderen altijd een uitdaging is. Ieder kind is anders, dus ben ik altijd op zoek naar de juiste aanpak voor het betreffende kind. Dat houdt het werk leuk en afwisselend en geeft energie.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag lekker actief bezig zoals reizen, sporten, festivals en met vrienden afspreken. Maar ik vind het ook heerlijk om een boek te lezen, te tekenen of een serie te kijken.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Mariska is in opleiding tot kinderfysiotherapeut en heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie en sporters. 

 

Heb je een vraag aan Mariska? Mail haar gerust.

 

Mariska haar BIG-registratienummer is: 69915448004.Maak een afspraak met Mariska van der Prijt

Mariska van der Prijt werkt in

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPrijt-Schols, M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering