Sophie Booijink

Sophie Booijink: Ik ben fysiotherapeut sinds 2011 en kinderfysiotherapeut sinds 2019. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de grove motoriek en fijne motoriek, hoofdpijn en sportgerelateerde klachten. Ik ben me aan het specialiseren in sensorische informatieverwerkingsproblemen.” 

 

Sophie Booijink helpt je graag

Sophie: Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk, omdat ik mag bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Het is nooit saai; elk kind heeft een eigen benaderingswijze wat elke keer weer een uitdaging is. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en gehoord voelen bij mij en probeer ze in hun kracht te zetten. Samenwerking met ouders, docenten of andere disciplines vind ik belangrijk om de zorg rondom het kind te optimaliseren. 

 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker in de natuur te zijn, maak ik verre reizen en kan ik genieten van momenten samen met familie en vrienden. Ik geniet vol op van mijn tweeling. 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.  

 

Sophie heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, kinderen met hoofdpijn en Fitkids. 

 

Heb je een vraag aan Sophie? Mail haar gerust. 

 

Sophie haar BIG-registratienummer is: 69914628804.Maak een afspraak met Sophie Booijink
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandBooijink, S.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering