Babymassage

Foto Foto Foto

Babymassage

Wil je op een leuke manier contact maken met je baby? Op een liefdevolle manier je baby en de lichaamstaal van je baby beter leren kennen en begrijpen? We helpen je met babymassage, zo kun je jouw kind warmte en geborgenheid geven en dichtbij je voelen. En je kind kan vertrouwt raken met jouw geur, stem en handen.

 

Hoe werkt babymassage

Babymassage is een praktische en eenvoudige massage waarmee je geborgenheid en ontspanning geeft aan je baby. Het stimuleert de zintuigen, bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind. Het werkt rustgevend als je baby darmkrampjes heeft, overgevoelig of onrustig is of als je baby zich overstrekt. Daarnaast is het ook ontspannend voor jou.

 

Cursus babymassage

De cursus babymassage is bestemd voor jou en je baby in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 8 maanden. Je leert vertrouwd raken met de basistechnieken zodat je zelf thuis kunt masseren en krijgt tips hoe je je baby het best kunt benaderen, oppakken en dragen. Elke les wordt een thema naar keuze behandeld, hierbij is tijd en ruimte voor eigen inbreng en vragen.

 

Bij TRIAS Kids kun je zowel individueel als in groepsverband de babymassage leren. In sommige gevallen kunnen de lessen babymassage ook op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, worden gegeven. Als je het leuk vindt om in een kleine groep de babymassage te leren, dan kun je je  aanmelden voor de cursus. Deze bestaat uit vier lessen van een uur en wordt gegeven door een van de kinderfysiotherapeuten gespecialiseerd in babymassage.

De kosten bedragen € 95,00 inclusief koffie/thee, een reader en een flesje massage-olie.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar.

 

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 

Bij oudere kinderen kan massage soms ook erg prettig zijn. Bijvoorbeeld als je kind angstig of onrustig is of overgevoelig/ondergevoelig voor bepaalde prikkels. Dit zijn altijd individuele sessies. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.