Kinderfysiotherapie aan huis

Foto Foto Foto

“Samen binden we de strijd aan  

Leggen de lat hoger  

Jouw lat 

Onze lat”

 

Kinderfysiotherapie aan huis

Heb je een te vroeg geboren baby of een baby met een voorkeurshouding? Of is reizen te intensief voor je kind? In deze situaties is het soms wenselijk om je te helpen met kinderfysiotherapie aan huis.

 

Meerwaarde van kinderfysiotherapie aan huis

Kinderfysiotherapie aan huis heeft in een aantal gevallen een grote meerwaarde. De kinderfysiotherapeut volgt jullie ritme, ziet jullie thuissituatie en geeft oefeningen die afgestemd zijn op jullie omgeving en jullie spullen. Hierdoor is de behandeling efficiënter en effectiever.

 

Een afspraak maken voor kinderfysiotherapie aan huis?

Om deze afspraak te plannen kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.  

Je hebt geen verwijzing nodig voor kinderfysiotherapie aan huis. De eerste 18 behandelingen vallen onder de basisverzekering, net als kinderfysiotherapie op de praktijk, en dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Twijfel je of je kind in aanmerking komt voor kinderfysiotherapie aan huis? Laat het ons weten en dan bespreken we met je wat we het beste kunnen doen. 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met jou en je kind, zodat we van je kunnen horen wat de klachten zijn en we je kind kunnen onderzoeken. Daarna maken we samen een behandelplan en stemmen we met je af wat we van elkaar kunnen verwachten.


"Het is fijn dat de kinderfysiotherapeut bij mij thuis komt, zo kan ik veel beter het ritme van de dag aanhouden voor mijn baby. En we krijgen adviezen en oefeningen die direct toepasbaar zijn in ons huis."

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons je vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlValentijn, R.B.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.