Babymassage

Foto Foto Foto

Babymassage

Wil je op een leuke manier contact maken met je baby? Op een liefdevolle manier je baby en de lichaamstaal van je baby beter leren kennen en begrijpen? We helpen jou om met babymassage je kind warmte en geborgenheid te geven en dichtbij je te voelen. En je kind raakt vertrouwt met jouw geur, stem en handen. 

 

Het effect van babymassage

Babymassage is een praktische en eenvoudige massage die de zintuigen stimuleert, de doorbloeding van de huid bevordert en de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind stimuleert. Het werkt rustgevend als je baby darmkrampjes heeft, overgevoelig of onrustig is of als je baby zich overstrekt. Daarnaast is het ontspannend voor je baby én voor jou. In sommige gevallen kunnen de lessen babymassage ook op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, of online worden gegeven. 

 

Cursus babymassage  

De cursus babymassage is voor baby’s in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 8 maanden. Je raakt in vier sessies van een uur vertrouwd met de basistechnieken zodat je zelf thuis kunt masseren en je krijgt tips hoe je je baby het best kunt benaderen, oppakken en dragen. Elke les wordt een thema naar keuze behandeld, hierbij is tijd en ruimte voor eigen inbreng en vragen.  

Bij TRIAS Kids kun je zowel individueel als in groepsverband de babymassage leren. De cursus wordt gegeven door een in babymassage gespecialiseerde kinderfysiotherapeut. 
 

Bij oudere kinderen kan massage ook erg prettig zijn. Bijvoorbeeld als je kind angstig of onrustig is of overgevoelig/ondergevoelig voor bepaalde prikkels. Dit zijn altijd individuele sessies. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. 

 

“Wij gaan je versterken 

Weerbaar maken 

voor wat je nog te wachten staat" 

Samen binden we die strijd aan”  


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons je vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.