Lespakket Gezonde Kids

Foto Foto Foto

Lespakket Gezonde Kids

Buitenspelen is een van de favoriete activiteiten van de kinderen die we behandelen. Het geeft hen plezier, ruimte voor beweging en de mogelijkheid om te ontdekken en te groeien. Tegelijkertijd zien we een aantal, zorgwekkende, trends bij basisschoolkinderen: 

  • Een toename van de gemiddelde schermtijd. 
  • Een afname van fysieke activiteit. 
  • Stijgende prijzen van gezonde voedingsproducten, waardoor het verleidelijk is voor ouders om te kiezen voor minder gezonde opties. 

Deze combinatie van factoren heeft negatieve gevolgen voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid van kinderen. 

 

Bij TRIAS Kids willen we graag een steentje bijdragen aan de oplossing hiervan. Dit doen we door interactieve lessen op basisscholen aan te bieden. Dat ziet er zo uit: 

  • Een kinderfysiotherapeut van TRIAS Kids geeft interactieve lessen aan de kinderen. Zo creëren we bewustwording over gezond eten, beweging en verantwoord gamen. 
  • Deze lessen maken we op maat op basis van de wensen en behoeften van de school. 
  • Daarnaast verzorgen we informatieavonden voor ouders en/of leraren.  

Het enthousiasme van de kinderen is een krachtig hulpmiddel om een gezonde leefstijl te bevorderen. Een leuke bijkomstigheid is dat je de financiering van de lessen mogelijk vanuit NPO-gelden of het Project Gezonde School kunt doen. 

 

TRIAS Kids vindt het leuk om de Gezonde Kids-lessen bij jou op school te geven, wil jij dat ook of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Linda Sluijs. Je kunt haar het makkelijkst bereiken via de mail of whatsapp op 06-46432602.  

TRIAS Kids ziet er naar uit om samen met jou de gezondheid en het welzijn van kinderen te bevorderen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op hun toekomst! 

 

"Wij gaan de kinderen versterken 

Weerbaar maken 

voor wat hen nog te wachten staat 

Samen binden we die strijd aan  

Leggen de lat hoger  

Jullie lat 

Onze lat"


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiƫntenfederatie NederlandKoops, M.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende kinderfysiotherapeut helpt je hiermee