Kinderoefentherapie

Foto Foto Foto

Kinderoefentherapie

Heeft je kind houdingsproblemen zoals een bolle of holle rug, overstrekte knieën of staat je kind met de voeten naar binnen? Heeft je kind lichamelijke klachten door veelvuldig computer- of telefoongebruik? Dan is kinderoefentherapie bij uitstek de behandelmethode om je kind te helpen. 

 

Wat is kinderoefentherapie

De kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het oplossen van klachten die ontstaan door een verkeerde houding bij kinderen. De kinderfysiotherapeut weet veel over de houding, maar de kinderoefentherapeut is expert op het gebied van het verbeteren van een verkeerd aangeleerde houding. De kinderoefentherapeut start met een onderzoek om het functioneren in kaart te brengen en maakt daarna samen met jou een behandelplan. Tijdens een behandeling kinderoefentherapie leert je kind oefeningen om de houding te verbeteren en krijgen jullie (houdings)adviezen. 

 

Samen sterker met kinderoefentherapie

Bij TRIAS Kids geloven we in samen sterker en daarom is het team van kinderfysiotherapeuten versterkt met kinderoefentherapeuten. Met de toevoeging van kinderoefentherapie geven we jouw kind het beste wat het nodig heeft.  

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met jou en je kind, zodat we van je kunnen horen wat de klachten zijn en we je kind kunnen onderzoeken. Daarna maken we samen een behandelplan en stemmen we met je af wat we van elkaar kunnen verwachten. 

 

Je kunt zonder verwijzing van een arts bij de kinderoefentherapeut terecht. Voor de vergoeding geldt hetzelfde als bij kinderfysiotherapie. Hier vind je meer informatie over de vergoeding en kosten. 

 

“Wij gaan je versterken 

Weerbaar maken 

voor wat je nog te wachten staat 

Samen binden we die strijd aan  

Leggen de lat hoger  

Jouw lat 

Onze lat” 


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons je vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTimmers, S.S.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende kinderoefentherapeut helpt je hiermee: