Foto
02-02-2021 | Blog

De praktijk is open!

Fysiotherapie valt binnen de zorg en is dus niet zomaar een contactberoep, maar een medisch contactberoep. Tijdens de eerste lockdown moest de praktijk helaas dicht, maar tijdens deze tweede lockdown mogen we gelukkig gewoon doorwerken. En dat is nodig ook!

 

Behandeling in de praktijk

Fysiotherapie is voor veel mensen belangrijk. Een behandeling onderbreken kan gevolgen hebben voor de klachten en in het geval van kinderfysiotherapie ook voor de ontwikkeling van het kind. Daarom is het belangrijk om het traject zo min mogelijk te onderbreken. We kunnen de kinderen en hun ouders gewoon ontvangen in onze praktijk. Natuurlijk nemen we alle hygiënemaatregelen in acht. Maar dat doen we bij Kinderfysiotherapie TRIAS eigenlijk altijd al! We wassen continue onze handen en nemen de behandelbank en het speelgoed goed af. De praktijk is dus open en onze therapeuten staan voor je klaar

 

Online behandeling 

Zitten jullie zelf in quarantaine? Of wil je om wat voor reden dan ook liever thuisblijven? Dan kunnen we je kind toch helpen! Met videobellen kunnen we toch oefeningen doen met je kind. De kinderen vinden het leuk, want het is een welkome afwisseling om even lekker te bewegen in plaats van stil blijven zitten tijdens al het schoolwerk. 

 

Behandeling aan huis

Is het lastig om naar de praktijk te komen nu alle kinderen thuis zijn en je ook nog thuis aan het werken bent? Zolang er geen sprake is van quarantaine, komen we ook bij jou thuis voor een huisbezoek. Ook hier nemen we de coronamaatregelen in acht. We dragen een mondkapje, wassen onze handen en houden afstand tot personen die ouder zijn dan 13 jaar.

 

Behandeling op maat

We hopen met deze verschillende mogelijkheden de kinderen (en hun ouders) zo goed mogelijk door de lockdown heen te helpen. En natuurlijk ook te zorgen dat de zorg zoveel mogelijk door kan blijven gaan. Het laatste wat we willen is dat gezondheidsproblemen toenemen door de lockdown. Heb je vragen over een bestaand behandeltraject of heeft jouw kind klachten waar je iets over wilt vragen? We zijn via social media, e-mail of telefoon bereikbaar. 
Terug naar nieuwsoverzicht