Klachtenvrij. Maar dan echt. Met passie.

Foto Foto Foto

In oktober 2015 is Kinderfysiotherapie TRIAS gestart met de eerste locatie in Alphen aan den Rijn. TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie, een van de partnerbedrijven van Kinderfysiotherapie TRIAS, was daar toen ook al gevestigd. De kinderfysiotherapie borduurde voort op de topsportgedachte van de fysiotherapie: De beste zorg leveren, zoals een topsporter, maar dan voor iedereen. 

 

En vanuit die gedachte is Kinderfysiotherapie TRIAS ook opgericht. Het beste voor je kind. Alles voor het kind. Excellente zorg. 

 

Dat bereiken we met Kinderfysiotherapie TRIAS onder andere door een zo goed mogelijk totaalbeeld van het risico of het probleem van het kind te krijgen, secuur onderzoek te doen en het opstellen van een behandelplan op maat. Vervolgens speelt de communicatie met ouders en eventuele andere betrokken professionals, zoals leerkracht, sporttrainer, kinderpsycholoog etc. een belangrijke rol en houden we korte lijnen met elkaar. Samenwerken met andere disciplines vinden wij erg belangrijk. Uiteindelijk willen we hetzelfde: het beste voor het kind. 

 

Inmiddels is Kinderfysiotherapie TRIAS ook te vinden in het ziekenhuis Acibadem in Amsterdam, bij diverse sportverenigingen in Alphen aan den Rijn en Utrecht, op scholen en andere praktijklocaties.


“Ga maar naar Kinderfysiotherapie TRIAS, daar zetten ze nét dat stapje extra”

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.