Mirjam Koops

Mirjam Koops: "Ik ben fysiotherapeut sinds 2019 en in juni 2023 heb ik de Master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Sindsdien ben ik dus kinderfysiotherapeut." 

 

Mirjam Koops helpt je kind graag

Mirjam: "Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk, omdat je kinderen kan helpen om weer fitter en actiever te laten worden! Samen ervoor zorgen dat de kinderen weer lekker mee kunnen doen met de gymles, sporten of het buitenspelen."

 

"In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten, mij te omringen met gezellige mensen, gitaar te (leren) spelen of lekker een boek te lezen."

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Mirjam heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, sporters, Fitkids en het geven van de preventieve voorlichting “Gezonde lessen op school.  

 

Heb je een vraag aan Mirjam? Mail haar gerust.

 

Mirjam haar BIG-registratienummer is: 59926315704.Maak een afspraak met Mirjam Koops
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandKoops, M.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering