Merel van Nimwegen

Merel van Nimwegen: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2005, daarna heb ik mij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de grove motoriek en de fijne motoriek, problemen met de prikkelverwerking en sportgerelateerde klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jongeren met psychosomatische klachten.

 

Merel van Nimwegen helpt je kind graag

Merel: “Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk omdat het me energie geeft om elk kind met plezier te laten bewegen. Daar hebben ze hun hele leven profijt van. Het is nooit saai met kinderen, ieder kind heeft een eigen benadering en daardoor een eigen behandelaanpak nodig. Dat is voor mij een leuke uitdaging.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag: tennis en wintersporten. Daarnaast geniet ik van mijn zoontje Seppe, maak ik uitstapjes met familie en vrienden, reis ik graag en sta regelmatig in de keuken om te bakken.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Merel heeft veel affiniteit met algemene kinderfysiotherapie, psychosomatische kinderfysiotherapie, SOLK, het werken op scholen, re-attach en het geven van mindfulness-cursussen. 

 

Heb je een vraag aan Merel? Mail haar gerust.

 

Merel haar BIG-registratienummer is: 89064296004.Maak een afspraak met Merel van Nimwegen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlNimwegen, M. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering