Kinderfysiotherapie

Foto Foto Foto

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is dé expert als het gaat om bewegen en de motorische ontwikkeling van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Alles wat er tijdens de ontwikkeling in de weg kan (gaan) zitten, kan de kinderfysiotherapeut in kaart brengen en bijdragen aan het oplossen er van. 

 

Wanneer kinderfysiotherapie?

  • Als er klachten zijn, helpen wij zo goed als mogelijk om de klachten zo snel mogelijk te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan pijnklachten, het stagneren of achterlopen van de motorische ontwikkeling, problemen in de prikkelverwerking, psychosomatische klachten, poep en plasproblematiek. 
  • En mochten er klachten zijn als gevolg van een bepaalde (chronische) aandoening, helpen wij om zo goed mogelijk te blijven bewegen binnen de grenzen van de mogelijkheden. 
  • Kinderfysiotherapie TRIAS helpt ook graag om klachten te voorkomen. Preventie van klachten vinden wij belangrijk. Zaken zoals leefstijl, voeding, beweging, ontspanning nemen wij ook veelvuldig mee in onze analyse. 

 

Moet ik als verwijzer een verwijzing uitschrijven voor kinderfysiotherapie? 

Heeft het kind een chronische indicatie? Of verwacht u dat de therapie langdurig nodig zal zijn (meer dan 18 behandelingen), is het raadzaam om een verwijzing uit te schrijven in verband met declaratie en vergoeding. 


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.