31-05-2022 | Nieuws

Vacature kinderfysiotherapeut Alphen a/d Rijn

Sta jij in je kracht als je kinderen helpt in hun ontwikkeling? Én sta jij open voor een nieuwe uitdaging bij een werkgever die alles uit de kast haalt voor jou en het kind? Lees dan door, want dan is dit dé baan voor jou!

Dit wordt jouw baan

Je gaat aan de slag op locatie Vitalis, gevestigd in Centrum voor Gezondheid Vitalis, in Alphen aan den Rijn. In dit gezondheidscentrum zijn verschillende zorgdisciplines samengebracht, zoals huisartsenpraktijken, een apotheek, logopedie, podotherapie én natuurlijk fysiotherapie. 

 

Als kinderfysiotherapeut word je onderdeel van het bestaande TRIAS-team in Alphen. Je doet onderzoek naar de klacht, stelt het kind op zijn gemak en bereidt een succesvolle behandeling voor. In eventuele samenwerking met ouders, collega’s of andere zorgprofessionals help je het kind om na de behandeling zelf verder te komen. Je zet het kind in zijn kracht.

 

TRIAS vindt het belangrijk dat ook jij in je kracht wordt gezet. Daarom bieden we je een bestaande patiëntenpopulatie waarbij jij de vrijheid krijgt om jezelf als kinderfysiotherapeut te ontwikkelen. Net afgestuurd én/of behoefte aan interne begeleiding om je ontwikkeling een boost te geven? Eén van onze ervaren kinderfysiotherapeuten helpt je graag! Dit maakt het werken uniek en extra leuk. Benieuwd naar de inhoud hiervan? We gaan hier graag dieper op in tijdens een gezellige kennismaking.

 

Dit zoeken wij in jou

  • Je bent flexibel, toegewijd, innemend, krachtig en helpt vanuit de topsportgedachte kinderen hun uitdagingen aan te gaan waarbij je zorgt voor optimale en blijvende vitaliteit;
  • Je bent (junior) kinderfysiotherapeut;
  • Je bent voor 8- 24 uur beschikbaar, exacte uren bepalen we in overleg;
  • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie;
  • Je woont bij voorkeur in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.

 

Dit maakt het werken bij TRIAS nóg leuker

  • Doordat je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie, garanderen wij onze patiënten de beste kwaliteit. Én investeren wij in jou! Wij vergoeden de inschrijving bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en de kosten voor de geaccrediteerde cursussen.Je kunt je dus blijven ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen. 
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk en wij denken graag mee over je loopbaanontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden binnen TRIAS. Jouw lat. Onze lat.
  • Om jouw belasting en belastbaarheid in balans te houden bieden wij je een levensfasebudget. Dit zijn extra uren die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om te studeren, meer tijd te spenderen met de kinderen of om tijd voor jezelf te nemen.
  • Last but not least: we bieden je een uitdagende werkomgeving waarbij je onderdeel wordt van een leuk, gezellig en divers team!

 

Spreekt deze baan je aan? Neem dan contact op met Linda Sluijs.