Spreekuur Sportverenigingen

Foto Foto Foto

Spreekuur bij de sportvereniging van je kind  

Kinderfysiotherapie TRIAS werkt samen met diverse sportverenigingen. 

 

Bij de volgende verenigingen zijn er wekelijks spreekuren voor de jeugd.

Je kunt daar terecht met je kind met (beginnende) klachten of blessures, met vragen of voor advies.

 

SV ARC 

Het spreekuur is iedere woensdag van 17:00-18:00 uur bij de behandelkamer op het ARC terrein. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijheid om hier behandelt te worden. Behandeling is wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen. Buiten het seizoen kun je terecht bij onze locatie Bospark of Vitalis. 

 

Alphense Boys

Het spreekuur is iedere dinsdag van 17:00-18:00 uur bij de behandelkamer op het terrein van Alphense Boys. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijheid om hier behandelt te worden. Behandeling is wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen. Buiten het seizoen kun je terecht bij onze locatie Bospark of Vitalis. 

 

Hockey Club Alphen

Het spreekuur is iedere dinsdag van 17:00-18:00 uur bij de behandelkamer op het terrein van HCA. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijheid om hier behandelt te worden. Behandeling is wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen. Buiten het seizoen kun je terecht bij onze locatie Bospark of Vitalis. 

 

USV Hercules

Het spreekuur is iedere woensdag van 17:00-18:00 uur behandelkamer op het terrein van Hercules. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijheid om hier behandelt te worden. Behandeling is wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen. Buiten het seizoen kun je terecht bij onze locatie op de Mississippidreef of de Kwakel. 

 

MMHC Voordaan

Het spreekuur is iedere woensdag van 17:00-18:00 uur behandelkamer op het terrein van Voordaan. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijheid om hier behandelt te worden. Behandeling is wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen. Buiten het seizoen kun je terecht bij onze locatie op de Mississippidreef of de Kwakel. 


"Het is zo lekker praktisch, eerst even wat oefeningen doen en dan door naar de training"

Wil je meer weten?Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.