Mathlyn Letteboer

Mathlyn Letteboer: Ik ben fysiotherapeut sinds 2005 en in 2010 heb ik de Master Kinderfysiotherapie afgerond. Naast de kinderfysiotherapie heb ik de Master Pedagogiek gedaan. Ook de cursussen ‘Ik leer anders’, ‘sensorische informatieverwerking bij kinderen’ en ‘intensieve pedagogische thuishulp’ heb ik afgerond. Allemaal geweldig mooie aanvullingen op mijn vak. Als kinderfysiotherapeut zie ik baby’s met een voorkeurshouding, peuters met problemen in de grove motoriek, basisschoolkinderen met sportblessures en schrijfproblemen. Ik ben specialist in de combinatie kinderfysiotherapie en gezinsbegeleider/coach. Denk hierbij aan het begeleiden van kinderen met problemen in de prikkelverwerking en daarbij de vertaalslag maken naar de thuissituatie. Ook de belastbaarheid opbouwen van pubers met schoolverzuim en/of depressiviteitsklachten behoort tot mijn specialiteit.”  

 

Mathlyn Letteboer helpt je graag

Mathlyn:Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk omdat het enorm veelzijdig is. Kinderen komen met veel verschillende hulpvragen bij een kinderfysiotherapeut maar ik werk altijd vanuit één benadering en dat is de verbinding met een kind. Die verbinding is de kracht van een goede samenwerking. Als een kind met plezier bij je komt en het jammer vindt dat de behandelingen stoppen omdat het einddoel is gehaald, dan heb je iets goed gedaan, vind ik.” 

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen/wandelen met onze hond en doe ik aan bootcamp. In de zomer doe ik graag mee aan obstacle runs. Daarnaast houd ik van gezelschapsspelletjes en ben ik behoorlijk competitief ingesteld.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Mathlyn haar BIG-registratienummer is: 19063846404Maak een afspraak met Mathlyn Letteboer

Mathlyn Letteboer werkt in