Lisette Roosenboom

Lisette Roosenboom: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2012 en sinds 2020 gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met sportblessures. Daarnaast heb ik ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke of motorische beperking”.

 

Lisette Roosenboom helpt je graag

Lisette: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat het super afwisselend is en omdat ik er een hoop plezier en energie uit haal. Van baby tot puber, elke leeftijd heeft iets leuks en vraagt weer een andere aanpak en omgang. Ik geniet ervan om kinderen te motiveren en spelenderwijs verder te helpen. Zodat ieder kind kan bewegen op zijn/haar eigen niveau.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Veldvoetbal heb ik de afgelopen 10 jaar gecombineerd met zaalvoetbal. Inmiddels speel ik alleen nog zaalvoetbal. Verder ga ik graag hardlopen, skaten of lekker uit eten!”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Lisette haar BIG-registratienummer is: 79916547404.Maak een afspraak met Lisette Roosenboom
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoosenboom, L.M.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering